Tämä uutinen on MTV3:n sivuilta. Lähteenä on muun muassa BB-keskustelun nimimerkki pippeli ;) Nautimmeko nyt populaarijournalismin ydimehua?

Juttu kulkee näin: "Big Brother -keskustelupalstalla kuohuu, sillä Ilta-Sanomien lauantai-iltana nettisivuillaan ilmoittama "paljastus" on saanut osan BB-faneista raivoihinsa. Ilta-Sanomien otsikolla "Julkkiskaunotar muuttaa BB-taloon?" -uutisoitu juttu sai Big Brotherin viralliselle keskustelufoorumille kirjoittelevat fanit tyrmistymään.

Nimimerkillä pippeli kirjoittanut tiivisti ajatuksensa seuraavalla tavalla: - Todella menee kyllä maku, jos sinne nyt vielä joku julkkis työnnetään, voi kiesus. Sitten ne taas mainostaa sunnuntaina, että kannattaa katsoa, luvassa yllätys… mikä v***n yllätys se enää on, jos joka viikko pannaan sunnuntaina uusi tyyppi taloon. Pahvit tuotannossa, se on sitten jo perinne eikä mikään yllätys!

Jepjepin mielestä on "todella epätoivoista, jos näin tekevät". - Ei jääkiekkojoukkueessakaan pelaajia vaihdeta jos homma mättää. Valmentaja siinä saa kenkää, jepjep tiivisti tunteensa.

Kiannan tunteita kuohutti IS:n jutun hehkutus siitä, että "uusi asukas saanee ainakin Timon pään sekaisin, sillä Timo on jo nyt yrittänyt iskeä useimpia BB-talon naisasukkaita". - Minkäs vatun takia sinne laitetaan joku f***ing missi vaan Timon päätä sekoittamaan, jos Timotei silloin edes on enää talossa. Eiks tuolla oo jo tarpeeksi ollut noita "mä tunnen sun kaverin kaverin" ja "hei, mehän ollaan dokattu yhdessä". Tungetaan sinne vielä ihmeessä yks julkisuushakuinen jatkuvasti itseään paklaava missimalli niin tää kausi saa arvoisensa päätöksen.

Big Brother -tiimi ei kommentoi Ilta-Sanomien kirjoitusta."